vineri, 2 septembrie 2011

Sărbătoare "Din neam în neam"


Agitaţie, programe care cu greu lasă loc de a răsufla, emotii, frustrări, multă lume noua, telefoane care suna intr-una, intrebări, nelămuriri, bucuria reîntâlnirilor cu prieteni si neamuri peste care au trecut ani buni, munca in echipă, bucuria de a descoperi oameni noi sau de a redescoperi lucruri noi in cei “vechi”, entuziasm, temeri…si lista poate continua.

Dar ce să fie cu toate acestea?

Explicaţia e simpla: e sărbătoare în grupul “Din neam în neam” Lidia şi Alex membrii ai acestui grup s-au căsătorit.

Încă cu câteva zile înaintea acestui eveniment deja casele se umpleau cu invitaţii nostrii dragi. Un sentiment straniu ne-a cuprins pe mulţi acela de-aţi da seama ca înca nu cunoşti toată lumea, daca înainte te învarteai în cercul tău obişnuit cu oameni obişnuiţi şi aveai impresia că cunoşti jumătate din Terra, acum pe aceeaşi stradă, mai precis strada ta, locuiesc ogrămada de oameni necunoscuţi, iar acum ai tot dreptul să te mai întrebi odată dacă chiar cunoşti jumătate de Terra :)

Inevitabil, după multe pregătiri a sosit si marea zi de duminica, inca de la 5:00 dimineaţa luminile se aprindeau pe la unele case, încă nu era gata totul, fotograful trebuia adus la marele eveniment, şi biserica trebuia să capete un aspect de sărbătoare, dar foarte repede s-a făcut ora 8.30 când am inceput incet dar sigur să ne adunăm ca la 9 să începem programul. Cu emoţiile care deja ne copleşeau am inceput programul, locurile începeau să se ocupe, iar dupa o ora au sosit si dragii nostri miri, în armonia unei cântări cei doi au păşit emoţionaţi. Nu ne venea să credem, Alex si Lidia, miri... Cântările, poeziile, cuvântul au fost pe măsura acestei sărbători, cu zâmbetele largi îndreptate spre cei doi le transmiteam că sunt cei mai frumoşi.

Ca doi prinţi au primit binecuvântarea pentru căsnicia lor.

Păstrând atmosfera de sărbătoare am pornit spre locul unde avea să fie masa, ne-am bucurat de oportunitatea de a ne cunoaşte mai bine cu noii veniţi pe care ce-i drept din cauza programului prea aglomerat i-am cam neglijat.

Momente unice pentru noi „Din neam în neam”. Momente cu care Dumnezeu ne binecuvintează, momente care dau un alt aspect vieţii. Ne bucurăm de ele si totodată suntem mulţumitori Domnului pentru că totul, e numai dar numai datorita Lui!


3 comentarii: