miercuri, 25 noiembrie 2009

DARUIND VEI DOBANDII


Agentia Kairos organizează, în preajma Crăciunului, evanghelizări pentru copii în Bulgaria, în localităti cu populatie de etnie română, precum şi în Russe. Studenţii de la Şcoala de MisiuneTransculturală Kairos împreună cu bisericile din care provin vor pregăti cadouri în cadrul proiectului Dăruind vei dobândi, pentru copiii care vor auzi Vestea bună cu această ocazie.


Te poti alătura si tu acestui proiect dăruind bani sau obiecte învaloare totală de 50 RON. Cadourile vor fi ambalate în săculeti de către studenti, iar obiectele vor fi din următoarele categorii:rechizite (caiete, carnetele, creioane colorate, radieră, ascutitoare,acuarele etc.), igienă personală pentru copii (săpun, pieptăn, pastă si periută de dinti, burete de baie, prosopel etc.), jucării si jocuri de dimensiuni mici, accesorii vestimentare noi (mânusi, căciulită, sosete, fular, agrafe etc.), cărti (de colorat, cu text în engleză sau doar cu imagini). Săculetii vor avea un continut diferentiat pe grupe de vârstă.


Data limită pentru strângerea darurilor va fi 10 decembrie 2009.Cei care doresc să se implice în acest proiect ne pot scrie pe adresa:kairosagency@gmail.com sau ne pot contacta la numărul de telefon: 0744 754457.Luminează lumea din jurul tău!
www.agentiakairos.ro

luni, 23 noiembrie 2009

Studenti la KAIROS
Ati auzit vreodată de Kairos?Eu am auzit acum vreo 2 luni in urmă si primul gând a fost undeva departe la Cairo in Egipt. Am aflat însă că nu e numele unui oras capitală asa cum am crezut, ci e numele unei Agentii de misiune, agentie ce organizează cursuri si conferinte peste tot în tară, având ca temă misiunea transculturală.
Kairos este un cuvânt din greaca veche, care semnifică "momentul potrivit sau oportun", "sansa", "un punct în timp în care schimbarea este posibilă.
Kairos pentru noi reprezintă misiune, ajutor, tineri studenti, iubire și devotament.LOCATIA


Începând din acest an Agentia a înfiintat o scoală si în Suceava. Agentia Kairos organizeaza cursuri de misiune pe o durata de 6 luni, care pregăteste tineri pentru a pleca ca misionari în tările unde numele lui Dumnezeu este inexistent sau foarte putin pronuntat. Aici studentii incep cursurile cu o pregătire teoretică de 2 luni, urmand mai apoi sa plece in locatii ca:Bulgaria, India, Turcia. După aceste 6 luni există posibilitatea pentru cei care doresc, să lucreze ca misionari si pe durate de timp mai mari.


PRIMELE PLECĂRI


”Cine vă primeste pe voi, Mă primeste pe Mine; și cine Mă primeste pe Mine, primeste pe Cel ce M-a trimis pe Mine.”

Următoarea plecare are loc pe data de 10 decambrie a.c. in Bulgaria, unde tinerii vor încerca să ducă atât vestea bună a Evangheliei cât si cadouri copiilor.
De asemenea cu ajutorul Domnului va avea loc o plecare in India în primăvara anului 2010, aceasta necesitând cele mai mari costuri.

NEVOI URGENTE

”Rugati-vă neâncetat” si ”Stăruiti în dragoste frătească”

Cererea si rugămintea noastra este ca noi, care trăim confortabil si cu foatre puține lipsuri, să ne ajutăm semenii atât prin sprijin în rugăciune cât si sprijin financiar.
Atât tinerii care vor fi trimisi cât si cei cărora li se va vesti Evanghelia au nevoie de rugăciunile noastre.
În privinta aceasta am hotărât impreună cu un grup de tineri să ne plecăm în rugăciune in fiecare zi de luni pana vineri la ora 22:30(ora României).Toti cei care financiar nu ne puteti ajuta am fi bucurosi si recunoscatori sa stim ca împreună, prin rugaciune, lucrăm la grăbirea venirii Împărătiei lui Dumnezeu.MOTIVE DE RUGĂCIUNE-lucrarea de misiune in Bulgaria

-pentru întelepciune, ca studentii sa se perfectioneze în vorbirea limbii engleze

- în acelasi timp să ne rugăm Domnului să-i ajute să faca fată programului foarte încărcat

Pentru cei care vor să facă mai mult si să ajute financiar această lucrare vă punem la dispozitie două conturi bancare, unde orice mic ajutor poate duce la înfăptuirea unei fapte mari.ALPHA BANK SUCURSALA SUCEAVA
RON: RO47BUCU1701030427091
EUR: RO87BUCU1701030427093
TITULAR CONT: ȘOLDAN SAMUEL

ACUM E TIMPUL NOSTRU, AL TINERILOR !!!!


Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:
simi_a_morosan@yahoo.com
sam_soldan@yahoo.it