sâmbătă, 25 iulie 2009

Evanghelizare de strada la Iasi

Împreună cu colegii mei de la şcoala biblică şi tinerii din Biserica Creştină după evanghelie nr 4 din Iaşi am avut o săptămână deosebită. O săptămâna în care am ieşit prin parcul Copou şi am stat de vorba cu oamenii şi am avut activităţi cu copii. Deşi nu a fost prima oară când am ieşit să stau de vorbă cu oamenii aici la Iaşi l-am experimentat pe Dumnezeu într-un mod unic şi personal. Lucrul care m-a surprins în mod plăcut a fost că am întâlnit oameni care chiar aveau nevoie să audă mesajul evangheliei şi chiar şi-au exprimat aprecierea pentru cea ce facem prin mesaje de genu: ,,Faceţi un lucru bun" ; ,,Dumnezeu v-a trimis" ; ,,Am avut impresia că sunteţi îngeri în timp ce îmi vorbeaţi" . Am amintit aceste câteva reacţii ale oamenilor nu cu scopul de a mă lăuda ci pentru a scoate în evidenţa nevoia acută de răspândire a evangheliei. Aş fi total nesincer dacă nu aş aminti faptul că au fost şi împotriviri dar chiar şi acele reacţii de respingere ne-au arătat faptul că le păsa de viaţa lor spirituală şi sunt foarte precauţi doar că au avut o percepţie greşită în legătură cu ceea ce făceam noi. A fost un timp în care a trebuit să ies din barca siguranţei şi comfortului meu şi să păşesc cu Domnul pe ape.


Nu ziceţi voi că mai sînt patru luni pînă la seceriş? Iată, Eu vă spun: Ridicaţi-vă ochii, şi priviţi holdele, cari sînt albe acum, gata pentru seceriş.

Caut printre ei un om care să înalţe un zid, şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru tara



Mai multe despre aceasta tabara puteti gasi pe adresa: http://www.pacea.ro/Misiune/Tabara-de-evanghelizare-Iasi-2009.html

Misiune in oltenia

În perioada 21 iunie - 1 iulie împreună cu 2 colegi am a fost în practică misionară în Oltenia. Încă de la plecarea noastră l-am experimentat pe Dumnezeu şi modul minunat cum lucrează El. Duminică dimineaţă nu ştiam sigur la ce oră avem autobuz spre craiova cineva ne-a zis la 10 altcineva la 11 iar noi am hotărât să luăm busul spre autogară la 9. Iată-ne aşteptând busul spre autogară cu o mulţime de bagaje lângă noi. Atât de multe încât când ne-a văzut şoferul nu a vrut să oprească să ne ia şi pe noi. Ne-am supărat puţin dar imediat am sunat după un taxiu care exact în 2 minute a fost la noi şi imediat la autogară. Odată ajunşi la autogară am constatat că de fapt autobuzul era la 9 şi un sfert iar dacă luăm acel microbuz pierdeam autobuzul. chiar atunci mi-a venit în minte versetul ....Toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeua. Am ajuns cu bine în cele din urmă şi am avut un timp în care am acumulat experienţă şi mi-am învăţat multe lecţii. Nu o să descriu cu multe cuvinte această experienţă ci într-un stil simplist voi prezenta câteva imagini însoţite de o scurtă descriere.

Aici fusei :
În craiova la fântâna muzicală

La un grătar cu fraţii din Vulpeni (localitatea în care am făcut misiune)

Asta facui :


Am lucrat 2 zile împreună cu un grup de medici români şi americani care făceau o lucrare medicală în câteva sate din oltenia:

- am stat de vorba cu oamenii legătură cu sănătatea lor spirituală

- m-am ocupat cu ordinea şi am avut grijă că oamenii să-şi păstreze rândul la consultaţii .