miercuri, 23 martie 2011


Soarele si luna au un cuvant de spus in potriva noastra?

Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor;
oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate.Luca 21:25.26

Au un cuvant greu pentru noi,putem observa fiecare ce se intampla pe tera ce dezastre au loc la ora actuala.

Soarele
Experţii NASA avertizează de mai bine de un an că Pamantul va fi afectat, într-o anumită măsură, de o serie de furtuni geomagnetice. Nu este însă cazul să intrăm în panică. O furtună solară nu este echivalentul unei apocalipse, dar ar putea perturba sistemele de comunicaţii. "Nu trebuie să fim îngrijoraţi, astfel de evenimente sunt ceva obişnuit într-un ciclu solar",Furtuna solară are loc atunci când câmpul magnetic al Pământului intră în contact cu activitatea Soarelui ,În condiţii optime, aşa numitul nor poate atinge câmpul magnetic al Pământului în numai câteva ore.Pot fi prognozate furtunile solare?Oamenii de ştiinţă susţin că furtunile solare nu pot fi prognozate.Într-o perioadă în care oamenii sunt dependenţi de tehnologie , furtunile solare anunţate în perioada următoare ar putea provoca haos la nivel mondial. Imaginaţi-vă ce ar însemna să fim nevoiţi să renunţăm la telefoane, calculatoare şi la tot ceea ce înseamnă tehnologie.
Infrastructura ar fi afectată la nivel mondial. Echipamentele din spitale, sistemele bancare , echipamentele destinate controlului traficului aerian, calculatoarele, sistemele de navigaţie sunt numai câteva dintre aparatele a căror activitate va fi grav perturbată sau chiar întreruptă. De asemenea, furtunile solare ar putea afecta grav Pământul şi din punct de vedere financiar.

Luna
Luna a ajuns sâmbătă seara la cea mai mică distanţă de Pământ din ultimii 18 ani, în faza de lună plină, fiind cu 14% mai mare şi cu 30% mai strălucitoare decât e în mod normal în această fază.
"Super Lună" este un fenomen care are loc atunci când astrul se apropie de Pământ mai mult decât în mod normal şi este în faza de lună plină sau lună nouă. Fenomenul a fost numit astfel de astrologul Richard Nolle în 1979.În mişcarea ei în jurul Pământului, Luna atinge două extreme: punctul cel mai apropiat de planetă - perigeu - la 363.104 kilometri şi cel mai îndepărtat - apogeu - la 405.696 kilometri. Perigeul coincide cu faza de lună plină o dată la un an, o lună şi 18 zile.Totodată, a fost cea mai mare şi mai strălucitoare lună plină din tot anul.
Suntem pregatiti pentru ce va urma?Doresc fiecaruia sa se increada in Dumnezeu nu in ceea ce se spune la tv si chiar dac e asa Dumnezeu are in control totul.
Fiti binecuvantati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu