duminică, 31 ianuarie 2010

Singur?!

... Vaţi gândit vreodată cum ar fi sa rămâneţi singuri inr-un loc, şi desparţiţi de toţi cei dragi pentru todeauna, ştiind ca aţi avut şansa de a fi împreună într-un loc minunat?
Vaţi gândit vreodată că s-ar putea ca cei cu care intraţi in contact azi şi zi de zi, mâine n-o sai ma vedeţi niciodată? Dumnezeu mi-a dat minunatul har să am lânga mine o soră geamănă, şi cu toate că nu mă bazez pe teoria cum că gemeni sunt mai aproiaţi şi nu ne-am spus oficial "Te Iubesc!" niciodată unul altuia, suntem foarte apropiaţi unul de celălalt. Chiar dacă sântem zi de zi împreună, am avut parte de un moment când unul lânga altul fiind m-am simţit desparţit de ea pentru todeauna.A fost momentul în care ea a pornit pe un alt drum, drumul vesniciei cu Iisus.M-am simţit pentru prima dată singur intr-o biserică plină.Nu puteam crea o imagine în mintea mea în care să fiu în alta parte, desparţit de cei dragi pentru todeauna.Era ca şi cum între mine şi ea stătea o prăpastie şi eu încercam cu disperare să gasesc o modalitate de a trece dincolo. Am fost neliniştit toată săptamâna căutând soluţii pentru a trece prăpastia. Eram hotărât sa trec, şi Dumnezeu mi-a întins pod.De la momentul acela mă simt în mare siguranţă.E ca şi cum sunt neviot să sar pentru prima dată dintr-un avion fară paraşută, şi Dumnezeu îmi întinde câte o saltea din cinci în cinci metri, ca jos să ajung fără nici o zgârietură.
Mulţumesc lui Dumnezeu pentru ajutorul pe care îl primesc zi de zi din partea Lui şi mă rog să vorbească fiecăruia la momentul ales de El, şi să ne ajute să răspundem chemăarii Lui.
Înfruntă singurătatea şi vino la El!
Alege viaţa!

Un comentariu: