miercuri, 25 noiembrie 2009

DARUIND VEI DOBANDII






Agentia Kairos organizează, în preajma Crăciunului, evanghelizări pentru copii în Bulgaria, în localităti cu populatie de etnie română, precum şi în Russe. Studenţii de la Şcoala de MisiuneTransculturală Kairos împreună cu bisericile din care provin vor pregăti cadouri în cadrul proiectului Dăruind vei dobândi, pentru copiii care vor auzi Vestea bună cu această ocazie.


Te poti alătura si tu acestui proiect dăruind bani sau obiecte învaloare totală de 50 RON. Cadourile vor fi ambalate în săculeti de către studenti, iar obiectele vor fi din următoarele categorii:rechizite (caiete, carnetele, creioane colorate, radieră, ascutitoare,acuarele etc.), igienă personală pentru copii (săpun, pieptăn, pastă si periută de dinti, burete de baie, prosopel etc.), jucării si jocuri de dimensiuni mici, accesorii vestimentare noi (mânusi, căciulită, sosete, fular, agrafe etc.), cărti (de colorat, cu text în engleză sau doar cu imagini). Săculetii vor avea un continut diferentiat pe grupe de vârstă.


Data limită pentru strângerea darurilor va fi 10 decembrie 2009.Cei care doresc să se implice în acest proiect ne pot scrie pe adresa:kairosagency@gmail.com sau ne pot contacta la numărul de telefon: 0744 754457.



Luminează lumea din jurul tău!








www.agentiakairos.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu