joi, 4 iunie 2009

Refresh la Brasov




In ultimul weekend din aceasta primavara, la Brasov a avut loc o activitate de evanghelizare personala. Aceasta actiune a fost organizata de conducerea scolii biblice Pacea in colaborare cu Leonard Bereholschi, coordonatorul unui proiect care are in vedere deschiderea unei biserici evanghelice in Valea Cetatii (Brasov).
Inca de sambata dimineata participantii la aceasta activitate s-au intalnit intr-un local, cu o ambianta placuta unde au organizat desfasurarea lucrarii de evanghelizare totodata au avut si un timp de partasie.In acel local s-a creat o atmosfera inaltatoare, in ciuda ploii care era de neoprit si totodata era si o amenintare pentru toate planurile noastre.Toti eram curiosi sa vedem cum va reactiona Dumnezeul nostru suveran in situatia aceasta. Dupa ceva timp ploaia a incetat dar norii au ramas amenintatori deasupra orasului. Impartiti in echipe, de cate trei, am hotarat totusi sa iesim si sa(L) marturisim oamenilor pe Dumnezeu. Timpul cat vremea ne-a permis, a fost suficient pentru a aborda un mic numar de persoane apoi ploaia s-a dezlantuit din nou.
Duminica dimineata norii s-au risipit, iar soarele arata o zi mult mai promitatoare decat ziua precedenta, asa a si fost. Dupa programul de la biserica si masa de pranz am iesit din nou pe strada de aceasta data cu forte noi. Un numar mai mare de persoane au hotarat sa ne insoteasca, iar in scurt timp parcurile din zona erau luate cu asalt de tineri dedicati aceluiasi scop: sa raspandeasca vestea buna a evangheliei brasovenilor. Spre seara cand aceasta activitate a luat sfarsit peste 50 de persoane au auzit mesajul evangheliei si bineinteles nu au avut de castigat doar cei care au auzit ci si cei care au transmis aceasta, pentru ca cei care au luat parte la aceasta activitate au avut parte de o revitalizare spirituala. In sufletul lor a fost reaprinsa pasiunea pentru lucrarea Domnului. A avut loc un ,,refresh” spiritual intradevar.
Mai multe detalii despre aceasta activitate gasiti si pe site-ul misiunii pacea

Un comentariu: